Lautof » Specials » Weekendje weg
Gun iedereen je lach, ook je grootste vijand

Een weekendje weg

Net een hele drukke periode op je werk gehad. Of wil je er gewoon eventjes tussen uit. Of wil je je partner verassen met iets leuks. Dan is het tijd om even een weekendje er tussen uit te gaan. Gewoon even een weekendje weg.

Waarom een weekendje weg

Heerlijk even een weekendje weg, even tot rust en jezelf komen. Of gewoon even lekker met z'n tweetjes er tussen uit. Maar je weet alleen nog niet waar naar toe. Misschien kan deze site je wel helpen. In deze special kan je lezen waar je je weekendje kan doorbrengen. Lees ook even de tips door, dit kan je namelijk een hoop ellende en geld besparen.

Waar naar toe?

Natuurlijk zijn er vele plaatsen geschikt om er lekker even een weekendje tussenuit te gaan. Ga je met een bepaald doel, dan is de ene plaats meer geschkt als de ander. Voor de romantiek ga je natuurlijk naar Parijs. Wil je shoppen dan zijn Londen of Newcastle leuke plaatsen om naar toe te gaan. Wil je het liever wat dichter bij huis houden, ga dan naar Maastricht toe, lekker cultuur van eigen bodem snuiven. Voor mooie history is Praag uitermate geschikt en voor bijzondere bouwwerken is Pisa (Italië) een mooie plaats om naar toe te gaan.

Al met al genoeg redenen voor een weekendje weg.
Alvast een fijn en ontspannend weekend gewenst.
Weekendje Parijs

Weekendje Parijs

Oui! oui! Paris. Als je echt een lekker romantisch weekendje wil, dan is Parijs the place to be! Parijs heeft veel te bieden op het gebied van bezienswaardigheden. Denk maar eens aan de Eiffeltoren en…
Gepubliceerd door Lautof op 30-08-2009, laatst gewijzigd op 13-06-2013. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!